Vahvasti elävien kaveri

Original

Se perinteinen ja alkuperäinen Fisherman's Friend -maku. Klassikko jo syntyessään. Pastillin voima kumpuaa cayenne-uutteesta, raikkaus mentolista. Nämä apteekkari Lofthousen puristeet alkoivat niittää mainetta jo 1800-luvulla. Kurkkupastilli ankariin olosuhteisiin.

Tehosta fysiikkaasi sokeritta

Sokeriton original

Sokeriton versio Originalista. Maku yhtä järeä ja ainutlaatuinen kuin alkuperäisessä Fisherman's Friendissäkin. Hammasystävällinen vaihtoehto.

Salmiakkifanaatikoille

Sokeriton salmiakki

Uusi raikas ja ytyä puhkuva Fisherman's Friend -vaihtoehto. Sopii erityisesti suomalaiseen makuun ja suomalaisiin olosuhteisiin.

Jukka Annala, Salmiakki-kirja (2001): "Sokeriton Fisherman's Friend (Lofthouse's) on makuhermojen pyrotekniikkaan erikoistunut yskänmällien nestori. Salmiakki kelpuutettiin yli 130 vuoden odottelun jälkeen FF:n makujen joukkoon vuonna 2000." (Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2001 Kustannusosakeyhtiö Nemo)

Se on lakuasia

Sokeriton lakritsi

Laku. Joko siitä tykkää – tai sitten siihen on hulluna. Pehmeän puraisevassa Fisherman´s Friend -vaihtoehdossa pohjoisen puhurin raikkaus yhdistyy lakritsin samettiseen makuun persoonallisella tavalla. Lisää luonnetta antaa aavistus anista ja rahtunen mentholia.

Sokeriton lakritsi rantautui kauppoihin vuoden 2009 alussa.

Freesi vaihtoehto

Minttu sokton

Tämän sokerittoman Fisherman's Friendin aromina on viileä ja raikas piparminttu. Hieman miedompi Fisherman's Friend -makuvaihtoehto. Silti tehokas ja voimakas.

Vahvasti maukas

Anislakritsi

Voimakas ja kuulas maku etenkin lakritsin ystäville. Tasapainoisen raikas anislakritsi saa makuhermot kostumaan. Maku kuin Pohjoisen puhuri.